1443084632.jpg

Արմենյաց 7

Սիսավան կոնյակի գործարանի յոթ տարվա հնեցմամբ Արմենյացը ունի մուգ թեյի գույն և հագեցած է ոսկեգույնի նրբերանգներով: Կոնյակագործության այս գլուխգործոցը պատիվ կբերի ցանկացած կոլեկցիոների: 

Կոնյակի արտադրության մեջ օգտագործվում են միայն տեղական (Արարտյան դաշտում աճող) էնդեմիկ տեսակի խաղող՝ Ոսկեհատ, Գառան դմակ, Կանգուն, Մսխալի, Ռկացիտելի: 

Հնեցման  ընթացքը կոնյակի արտադրության համար տևում է քիչ քան 7 տարին, որը կատարվում է կաղնու փայտից պատրաստված տակառներում: Հիմնականում հենց տակառից է կախված բույրը, գույնը, համը և խմիչքի որակը: Շնորհիվ կաղնու վարդագույն խիտ կառուցվածքի  մենք ստանում ենք բնական կոնյակ՝ վանիլի, շոկոլադի և չորամրգերի համով: Արտադրության մեջ  օգտագործվում են նորագույն տեխնոլոգիաներ և սարքավորումներ, աշխատում են համապատասխան կրթություն և փորձ ունեցող գինեգործները: